PRIZMA d.o.o.

Začetnik sadašnje kompanije Prizma d.o.o. je zanatska gradjevinska radnja Domus, koja je pocela sa radom 1999. godine a od 2005. godine pod nazivom Prizma d.o.o. proširila djelatnosti na proizvodnju visokokvalitetne PVC i ALU stolarije u saradnji sa njemačkim brendom VEKA.

PRIZMA d.o.o. je mlad i ambiciozan tim profesionalaca čiji poslovni moto je da stvara životne prostore po mjeri svih generacija.

PRIZMA d.o.o je kompanija osnovana 2005. godine u Bijeljini. Konstantnim radom izrasli smo u lidersku kompaniju koja okuplja stručnjake različite kvalifikacione strukture i broji više od 50 zaposlenih. Uz pomoć spoljnih i unutrašnjih saradnika, ljudi koji su stručnjaci u onome što rade, PRIZMA je u mogućnosti da izgradi individualne stambene objekte, stanove, lokale i garaže na najatraktivnijim lokacijama. Razvili smo svoje usluge kroz različite grane građevinarstva, gdje primat držimo u oblasti visokogradnje i stolarije. Cilj kompanije PRIZMA d.o.o je da svaki završeni projekat dobije funkcionalnu cjelinu, kao i da investitori uvijek budu zadovoljni krajnjim rezultatom i da to bude naš najbolji marketing.

Pronaći pravu mjeru sigurno nije lako, ali dozvolite nam da dokažemo da radom, stručnošću, trudom i savjesnošću možemo da zadovoljimo Vaše potrebe. Trudeći se i uspijevajući da održi jednostavnost dizajna svog proizvoda, kao i jednostavnost, kvalitet i efikasnost procesa poslovanja, PRIZMA može da vam garantuje kvalitet i rokove za poslove koje ugovori. Sa svakim izgrađenim objektom, trudimo se da budemo bolji. Implementacijom novih detalja, materijala i sistema upravljanja, mi podižemo kvalitet vašeg života.

Opširnije o PRIZMA d.o.o. poslovanju pogledajte u rublikama DJELATNOSTI.

U nadi da ćete nam pružiti povjerenje da ispunimo i premašimo vaša očekivanja, očekujemo vaš poziv.

Zato gradite sa nama!

Zasto izabrati nas?

Visoki standardi

Zahvaljujući okupljenom timu i proizvodnim kapacitetima, Prizma je u stanju odgovoriti svim zahtjevima tržišta bez obzira na veličinu i složenost objekta

Ključ u ruke

Izrada po sistemu "ključ u ruke" znači da naša firma izvodi sve radove na izgradnji vašeg objekta te nakon izvršenog tehničkog prijema, predaje objekat koji je u potpunosti završen i spreman za korištenje.

Poštujemo rokove

Poštujemo rokove i dogovor sa vama. Cilj nam je da saradnja bude na obostrano zadovoljstvo, jer vaša preporuka je naša najbolja reklama.

Tim

Duško Bojić

Direktor

Tel: +387 65 518 517

Email: dule@prizmabn.com

Rado Stević

Gradjevinski radovi

Tel: +387 066 600 002

Email: rado@prizmabn.com

Srđan Benović

dip.inž.maš. - menadžer

Tel: +387 065 208 800

Email: srdjan@prizmabn.com