PVC STOLARIJA

Naši Pvc prozori se izrađuju od visokokvalitetnog njemačkog profila VEKA, petokomorni sistem sa dva ili tri dihtunga i sedmokomorni sistem sa tri dihtunga koji nude izvrsnu ravnotežu dizajna i funkcionalnosti. Zadovoljavaju današnje visoke zahtjeve standarda moderne gradnje.VEKA je vodeći svjetski proizvođač PVC-profila za prozore i vrata na tri kontinenta.

Nudimo vam:

Petokomorni profili sa osnovnom ugradnom dubinom 70 mm 

-Visoka izolacija u cilju smanjenja troškova grijanja i spoljašnje buke

-Optimalna statika u cilju dugoročnog funkcionisanja i očuvanja vrednosti

-Specijalno oblikovana čelična armatura omogućava veću stabilnost i ugradnju zaštitnih okova protiv obijanja.


Sedmokomorni profil sa osnovnom ugradnom dubinom 82 mm

-Staklo penetracije od 25 mm smanjuje prenos toplote

-Univerzalno pogodan za novogradnju i projekte obnove kuća

-Tri dihtunga za smanjenje buke, hladnoće, vlage.

-Specijalno oblikovana čelična armatura omogućava veću stabilnost i ugradnju zaštitnih okova protiv obijanja


Pvc profili nude najbolju toplotnu izolaciju i ekonomičnost.

ROLETNE

Roletne su veoma bitna dopuna PVC i ALU stolariji. Imaju važnu ulogu prvenstveno u zaštiti od sunca a obezbjeđuju i dodatnu zvučnu izolaciju. Zahvaljujući roletnama regulišemo ulazak svetlosne energije u prostoriju, tačnije u zimskim mesecima nam zadržava toplotu u prostoru dok ćemo ljeti spuštanjem roletne zaštiti prostor od visokih temperatura i ulaska vrućine.

Aluminijumske lamele su ispunjene poliuretanom koji ima odličnu termičku i zvučnu izolaciju i proizvode se u širokoj paleti boja.

Roletnama se upravlja pomoću kurble, gurtne i elekto motora.

AL STOLARIJA

M11000 je najrasprostranjeniji profil aluminijumske stolarije sa termo prekidom za prozore i vrata svih vrsta. Karakteriše ga velika pouzdanost i prilagodljivost svim zahtevima, čineći ga idealnim izborom kako za poslovni tako i za stambeni prostor.Podržava mogućnost ugradnje aluminijumskih roletni i aluminijumskih rolo komarnika.

M 9400 je profil bez termo prekida koji nalazi široku primjenu u enterijerima i objektima u kojima toplotna izolacija nije neophodna. Najširu primjenu ima u pregrađivanju unutrašnjih prostorija objekata javne i privatne namjene.

Takođe, ova vrsta profila je preporučena za zastakljivanje velikih površina zbog lakoće matarijala. Od ove vrste aluminijumskih profila se mogu izraditi prozori, balkonska vrata, ulazna vrata, pregradna vrata, fiksni elementi, lučni elementi , a takođe se mogu izraditi bilo kakvi drugi elementi po zahtjevu kupca.

ULAZNA VRATA

Ulazna vrata zauzimaju važno mjesto u gradnji kuće. Kroz njih svakodnevno stupamo u kontakt sa vanjskim prostorom, kroz njih se ulazi u intimu našeg doma. Zato bi njima trebalo posvetiti naročitu pažnju kod planiranja.

Ona nisu samo jedan od elemenata dizajna, ona su ogledalo kuće, te moraju ispuniti posebne zahtjeve. Moraju funkcionisati apsolutno pouzdano, štititi od vremenskih uslova i pružiti maksimalnu sigurnost. Posebno je važna visoka stabilnost, optimalna toplotna izolacija, izvrsna zvučna izolacija, zaštita od provale, dug vijek trajanja, te vrhunski dizajn.

Ulazna vrata u pravoj boji mogu doprineti da vaš dom dobije na gostoprimstvu, da prilaz kući dobije lJepši izgled i da postavi podlogu za enterijer unutar kuće

Treba imati u vidu i to koliko toplotne energije možete da uštedite samo time što ćete zameniti stara ulazna vrata. Ta investicija se sigurno isplaćuje već kroz nekoliko narednih računa za električnu energiju, a najbolja investicija su definitivno aluminijumska ulazna vrata.

GARAŽNA ROLO VRATA

Idealno su rješenje za ulazna vrata garaža, poslovne prostore, proizvodne hale kao i za zaštitu većih staklenih površina. Dobar su zvučni i toplotni izolator i ne zauzimaju puno prostora

NAČIN POKRETANJA:

Vrhunska elektronika koju ugrađujemo pruža maksimalni komfor i sigurnost korišćenja. Motor je malih dimenzija i radi bešumno. Automatski zaključava vrata. Ima ugrađene krajnje prekidače. Pored daljinske komande postoji mogućnost ugradnje i taster prekidača. U slučaju nestanka električne energije, vrata se deblokiraju i otvaraju ručno pomoću kurble.

GARAŽNA SEGMENTNA VRATA

Segmentna vrata otvaraju se vertikalno i zaustavljaju ispod plafona. Ovakvom konstrukcijom nude maksimalan prostor unutar i ispred garaže.Moguća je ugradnja pješačkih prolaznih vrata ukoliko prostorija nema pomoćnim ulaz ili je u pitanju prostorija u koju se često ulazi i izlazi.

NAČIN POKRETANJA

Vrhunska elektronika koju ugrađujemo pruža maksimalni komfor i sigurnost korišćenja. Motor je malih dimenzija i radi bešumno.

Moguće je i izvesti i automatsko zaključavanje vrata. Pored daljinske komande postoji mogućnost ugradnje i taster prekidača. U slučaju nestanka električne energije, vrata se deblokiraju i otvaraju ručno pomoću kurble.

ZIMSKE BAŠTE

Zimske bašte proširuju stambeni prostor i dovode nam prirodno okruženje u kuću.Zbog svoje idealne toplotne izolacije, obezbjeđuju visok komfor stanovanja uz niske troškove energije.

Zimske bašte su se, u praksi, pokazale kao izuzetno otporne na različite vremenske uslove i kao izuzetno isplativa investicija.

Zastakljenje terase ili bašte proširuje prostor dnevnog boravka i poboljšava kvalitet života tokom čitave godine.Sa zimskom baštom nema ograničenja.Ona se može koristiti za sve namjene i upravo je zbog toga nazivaju najprilagodljivijom.

Česti su primjeri kada je ona u funkciji dnevnog boravka ili hobi prostora.

ŽALUZINE

Vanjske žaluzine su pouzdano rješenje. Profili, lamele i bočne vodilice izrađeni su od aluminijuma. Lamele su ojačane i dostupne u različitim bojama i širinama.

Nagib lamela regulišemo sa unutarnje strane prozora, gdje ih također podižemo i spuštamo. Osnovne prednosti žaluzina su visoka toplotna izolacija, budući da osiguravaju do 92% refleksije sunčeve svjetlosti, zatim omogućavaju stepenasto regullisanje svjetlosti i prozračivanje.

Ispod žaluzine je moguće ugraditi i različite vrste komarnika (fiksni, rolo, klizni, plise)

Pokretanje se vrši ručno (vitlo) ili elektro-motorom (sa ili bez daljinskog upravljača).

AL OGRADE

Aluminijske ograde predstavljaju sisteme aluminijskih profila i spojnih elemenata, čijom kombinaciom dobijamo razne oblike koji su pri tome i funkcionalni.

Ukoliko želite proizvod izuzetne postojanosti, dugotrajnosti i elegantnog izgleda, preporučujemo Vam Alu ograde. Osim velikog broja modela, o boji možete sami odlučivati, dakle osim u bijeloj, sivoj i smeđoj varijanti kao standardne, sve ostale boje po ralu su dostupne.

KLIZNA VRATA

Otklopno-klizna

U modernoj arhitekturi klizna vrata se sve više koriste. Ranije su bile namenjene skoro isklučivo za balkone, ali danas se upotrebljavaju i za kupatila, za spavaće i dnevne sobe, a sve više se pojavljuju i kao ulazna vrata.

Otklopno-klizna vrata predstavljaju odlično rešenje za uštedu prostora i dobro dihtovanje. Mehanizam funkcioniše tako što prilikom otvaranja krilo se prvo odvoji od štoka prema unutrašnjosti prostorije a zatim može da klizi u stranu. Potrebno je obezbediti još jedan fiksni element preko koga će krilo klizati. Ovaj mehanizam omogućava upotrebu diht- gume i time obezbeđuje odlično dihtovanje za razliku od klasičnog kliznog sistema.

Podizno klizna

Ovaj tip vrata je posebno razvijen zbog zahteva za sto vecim površinama koje treba zastakliti i otvarati.Kod podizno-kliznih elemenata važan je veliki udio stakla za veću prolaznost svjetlosti.Profili za ovaj tip balkonskih je posebno konstruisan kao i okov za klizanje krila.

PROIZVODNJA STAKLA

Pored proizvodnje za sopstvene potrebe, naša kompanija uslužno izrađuje stakla za naše klijente. Staklo u ukupnoj površini prozora obično učestvuje sa čak 70%. Poslednjih godina, sa porastom cena energenata, rastu i zahtevi za unapređenim termičkim svojstvima stakala. Termo stakla proizvodimo u raznim kombinacijama stakala: razni tipovi stakla, razne debljine stakla, razne širine vazdušnih komora između stakala.

Sa našim staklima moguće je odgovoriti na najviše termičke i zvučne zahteve. U prodajnom asortimanu nudimo stakla renomiranog svetskog proizvođača  Guardian :

 Float stakla

 E-low stakla

 Dekorativna stakla

 Lamistal